Rabu, 19 Ogos 2015

Bila kita


Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha MengasihaniTeks                : Raihan Ahmad
Gambar            : Koleksi google
Catatan Entri    : 8

Assalammualaikum... bersiaran kembali di arena dunia blog. Lama sudah ditinggalkan blog ini. Hampir 7 bulan tiada entri terbaru dari ummi kisahku. Biarlah sekarang saya bahasakan diri saya sebagai ummi. Sebab rasa lebih matang apabila nama panggilan itu kita ubah.

Telah menukar tajuk blog kepada TINTA SEORANG UMMI DI KISAHKU. Kenapa ummi menukar tajuk blog ini. Sebab ummi rasa ummi nak mengambil AURA semangat baru. Nak lebih RAJIN memasukkan tulisan-tulisan atau catatan-catatan terbaru.

Menulis ini bagi ummi perlu ada JIWA. Kalau kita menulis tanpa jiwa , ummi rasa macam kosong sahaja rasanya. Tergelak ummi. Sastera betul kan ummi ini.Ummi nak menulis dalam bahasa yang santai-santai tapi memberikan impak yang besar kepada pembaca-pembaca blog ummi ini.

Insya Allah, ummi nak menulis catatan-catatan yang boleh memberi manfaat kepada semua pembaca. Doakan ummi agar senantiasa istiqamah . Aamiin.

Ummi rasa setakat ini dahulu catatan untuk waktu ini. Baca petikan dalam gambar, semoga kita memikirkan kata-kata itu dan mendapat manfaatnya. Insya Allah.Salam kasih sayang dari ummi kisahku untuk pembaca semua.

Perniagaan membuatkan ummi benar- benar tawakal kepada ALLAH SWT sebab REZEKI rahsia ALLAH SWT.

Jom Berniaga ... Berniaga Sunnah Rasulullah SAW. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan