Sabtu, 27 September 2014

Alhamdulillah

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani




 Salam kasih sayang dari saya untuk pembaca semua.

Perniagaan membuatkan aku benar benar tawakal kepada ALLAH SWT sebab REZEKI rahsia ALLAH SWT.

Jom Berniaga ...
 Berniaga Sunnah Rasulullah SAW.

Khamis, 18 September 2014

My Love MARY KAY

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani














Hari ini tergerak hati nak berkongsi tentang produk yang saya guna . Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Produk Mary Kay adalah produk bertaraf dunia dan mempunyai classs tersendiri. Bila orang tanya ... tak mahal ke awak guna produk nie ??? Saya kata mcm nie, cuba awak dok fikir, awak tiap-tiap bulan bayar kereta berapa ... kereta semakin lusuh kan. Habis bayar, batuk sana batuk sini. Jadi saya guna produk nie memang mahal sikit tapi bagi saya memang berbaloi dengan kesan pada diri saya.

Sebenarnya tak mahal mana pun, saya guna set untuk penjagaan wajah dengan anggaran budget harga dalam RM 600 tapi saya nak ingatkan ... dengan bayaran RM 600 saya guna produk nie dekat 6 bulan tak habis-habis, jenuh dh bagi habis hehehe ...sebab apa, produk berkualiti guna hanya dihujung jari aje, tak payah sampai berbuih-buih bagai, tak perlu nak tepek tebal-tebal sangat. Cukuplah sekadar rata seluruh wajah.

Saya ini jenis manusia yang ringkas. mekap tebal-tebal memang bukan saya sebab itu asyik kene marah dengan senior beauty ...tp tidak mengapa sebab tujuan saya nak cantikkan diri bukan untuk tayangan umum. Saya nak jaga apa yang Allah bagi pada saya. Alhamdulillah ... saya adalah saya... saya bahagia dengan cara saya.

Pada teman-teman yang bertandang di blog saya dan memang nak sangat mencuba produk Mary Kay ... boleh whatsapp di no ini 013-3109360 ... Raihan Ahmad Kisahku.


Salam kasih sayang dari saya untuk pembaca semua.

Perniagaan membuatkan aku benar benar tawakal kepada ALLAH SWT sebab REZEKI rahsia ALLAH SWT.

Jom Berniaga ... Berniaga Sunnah Rasulullah SAW.